FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Capriati i Henin-Hardenne propuštaju Indian Wells

OAKLAND, 3. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Američka tenisačica JenniferCapriati odustala je od nastupa na WTA teniskom turniru, Indian Wellsjer se još uvijek nije oporavila od operacije desnog ramena.
OAKLAND, 3. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Američka tenisačica Jennifer Capriati odustala je od nastupa na WTA teniskom turniru, Indian Wells jer se još uvijek nije oporavila od operacije desnog ramena.

Bivša najbolja tenisačica svijeta i vlasnica tri Grand Slam naslova nije nastupala od studenog prošle godine, kada je ispala u drugom kolu turnira u Philadelphiji. Na operaciji je bila 28. siječnja ove godine.

Na turniru u Indian Wells, koji započinje idućeg tjedna, neće nastupiti niti braniteljica naslova Belgijanka, Justine Henin-Hardenne. Ona se trenutačno nalazi na Floridi gdje se oporavlja od ozljede koljena, zbog koje je propustila nastup na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu.

Tenisačice koje će nastupiti u Indian Welsu predvodit će Amerikanka Lindsay Davenport, Francuskinja Amelie Mauresmo i Ruskinja Maria Šarapova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙