FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izvoz manganskog granulata u EU

ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtke WMS-Schmidt GmbH iz Njemačke ipartneri Drives-Control d.o.o. i TSB-Invent iz Hrvatske sklopile sudanas u Zagrebu ugovor o kupoprodaji 800.000 metričkih tona manganskoggranulata nastalog kao nusprodukt pri proizvodnji feromangana uTvornici elektroda i ferolegura Šibenik, priopćeno je iz tih tvrtki.
ZAGREB, 11. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtke WMS-Schmidt GmbH iz Njemačke i partneri Drives-Control d.o.o. i TSB-Invent iz Hrvatske sklopile su danas u Zagrebu ugovor o kupoprodaji 800.000 metričkih tona manganskog granulata nastalog kao nusprodukt pri proizvodnji feromangana u Tvornici elektroda i ferolegura Šibenik, priopćeno je iz tih tvrtki.

Cjelokupni posao izvoza manganskog granulata u EU završit će se u tri godine, a ukupna vrijednost posla iznosi 800 milijuna kuna, navodi se u priopćenju. Od tog iznosa 160 milijuna kuna pripada šibenskoj tvornici.

Ovim poslom završen je višegodišnji pripremni period rada tima specijalista uključenih u analizu manganskog granulata i pronalaženja njegovih kupaca.

Cjelokupni posao izvoza, koji će se završiti u tri godine, obuhvaća pripremu granulata, njegovo analiziranje, selektiranje prema zahtjevanoj kvaliteti, utovar i otpremu iz Šibenika.

Na ovom poslu, napominje se, bit će u nekoliko partnerskih tvrtki kroz trogodišnje razdoblje uposleno oko 50 djelatnika.

(Hina) xds/xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙