FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugovor Atlantic Grupe tvrtkom Lorenz Snack-World

ZAGREB, 10. veljače 2005. (Hina) - Atlantic Grupa je za tvrtke iz svogregionalnog distribucijskog sustava - Atlantic Trade Zagreb, ATACOMostar i Atlantic Beograd - potpisala ugovor s tvrtkom LorenzSnack-World, jednim od najvećih europskih proizvođača slanog snacka, oekskluzivnoj distribuciji na hrvatskom tržištu te tržištima BiH iSiCG.
ZAGREB, 10. veljače 2005. (Hina) - Atlantic Grupa je za tvrtke iz svog regionalnog distribucijskog sustava - Atlantic Trade Zagreb, ATACO Mostar i Atlantic Beograd - potpisala ugovor s tvrtkom Lorenz Snack-World, jednim od najvećih europskih proizvođača slanog snacka, o ekskluzivnoj distribuciji na hrvatskom tržištu te tržištima BiH i SiCG.

Distribucija će, kako su objavili iz Atlantic Grupe, istovremeno na sva tri tržišta, započeti 1. ožujka.

Atlantic Grupa u ovoj godini planira ostvariti ukupno 5 milijuna eura od prodaje Lorenzovog asortimana na hrvatskom, BiH i SiCG tržištu, što predstavlja rast od 25 posto u odnosu na 2004. godinu.

Lorenz Snack World je međunarodna korporacija koja ima ima sedam tvornica u Njemačkoj, Francuskoj, Poljskoj i Italiji, a izvozi u 80 zemalja svijeta. Ima ukupno 2.900 zaposlenih, a ostvaruje godišnji promet veći od 450 milijuna eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙