FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Revija amaterskog filma od 20. do 26. ožujka

ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Revija amaterskog filma (RAF) održavase od 20. do 26. ožujka u Centru za kulturu Trešnjevka te književnomklubu Booksa, a njezina je važnost u ohrabrivanju mladih video amaterai otvaranje prostora za njihovu javnu prezentaciju, priopćeno je danasiz RAF-a.
ZAGREB, 10. ožujka 2005. (Hina) - Revija amaterskog filma (RAF) održava se od 20. do 26. ožujka u Centru za kulturu Trešnjevka te književnom klubu Booksa, a njezina je važnost u ohrabrivanju mladih video amatera i otvaranje prostora za njihovu javnu prezentaciju, priopćeno je danas iz RAF-a.

Publici će biti predstavljeni svi filmovi pristigli na natječaj, kako oni koji zadovoljavaju propozicije - duljina do 20 minuta i da su producirani u 2004./2005. godini, ali i ostale, no u popratnom programu.

U glavnom programu je i maksimalno jedan film jednog autora, dok su skupni radovi svi uvršteni u program. Organizatori RAF-a su odlučili tolerirati filmove do 25 minuta.

Program je podijeljen u žanrovske blokove - igrani, dokumentarni, eksperimentalni, animirani i glazbeni, a najveći broj prijavljenih filmova dokumentarnog je tipa što govori o sve većem interesu publike za taj žanr.

Sve će filmove ponovno ocjenjivati publika, a najbolje prihvaćeni bit će prikazani u sklopu programa RAF PUTUJE i izdani na DVD-u i VHS-u.

Na ovogodišnji natječaj pristiglo je 180 filmova od kojih 164 odgovaraju propozicijama te 16 koji će biti predstavljeni u popratnom programu.

Ulaz na sve projekcije i popratna događanja je besplatan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙