FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Generali Barić i Šundov posjetili kadete na Sljemenu

ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Zamjenik načelnika Glavnog stožeraOružanih snaga RH general pukovnik Slavko Barić i zapovjednikZapovjedništva za izobrazbu i obuku "Petar Zrinski" general bojnikMirko Šundov posjetili su kadete u prvom zimskom kampu za prvinaraštaj kadeta OSRH na Sljemenu, priopćeno je danas iz Ministarstvaobrane.
ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Zamjenik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH general pukovnik Slavko Barić i zapovjednik Zapovjedništva za izobrazbu i obuku "Petar Zrinski" general bojnik Mirko Šundov posjetili su kadete u prvom zimskom kampu za prvi naraštaj kadeta OSRH na Sljemenu, priopćeno je danas iz Ministarstva obrane.

Kamp se prvi put organizira u Oružanim snagama RH u sklopu projekta "Kadet" kao jednog od težišnih projekata Glavnog stožera Oružanih snaga i Ministarstva obrane RH. Kadeti se u kampu nalaze od 28. veljače do 13. ožujka.

Temeljni cilj kampa je poduka kadeta tehnikama skijanja i stjecanje osnovnih znanja o planinskim klimatološkim uvjetima, te o organizaciji života i rada u zimskim uvjetima. Znanja koja kadeti usvajaju, predstavljaju osnovu za provođenje drugog zimskog kampa tijekom kojeg će kadeti izvoditi taktičku obuku u zimskim uvjetima, stoji u priopćenju Službe za odnose s javnošću i informiranje MORH-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙