FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za srijedu, 9. veljače

ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasrijedu, 9. veljače.
ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 9. veljače.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić posjetit će Zapovjedništvo za izobrazbu i obuku Hrvatske kopnene vojske i pripadnike V. kontigenta Vojne policije za međunarodnu mirovnu misiju u Afganistanu (ISAF) u vojarni "Petar Zrinski" (Ilica 256b u 10 sati) Predviđen je razgovor Predsjednika s časnicima i kadetima koji su završili vojne akademije u inozemstvu i s pripadnicima V. kontigenta OS RH za misiju ISAF u Afganistanu. Predsjednik će nazočiti svečanosti u povodu 6. obljetnice Zapovjedništva za izobrazbu i obuku HKov-a u Časničkom domu (u 11 sati), a Predsjednikova izjava za medije predviđena je u 12 sati

ZAGREB - Hrvatski sabor razmatrat će prijedlog strategije razvoja službene statistike do 2012.

(Trg sv. Marka 6, velika vijećnica u 9,30 sati)

ZAGREB - Istražno povjerenstvo Hrvatskog sabora za utvrđivanje činjenica u svezi s izdanim državnim jamstvima Brodogradilištu "Viktor Lenac" održat će sjednicu na kojoj će svjedoci dati iskaze (Hrvatski sabor,Trg sv. Marka 6, dvorana 84 "Ivan Mažuranić" u 12 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare Ureda Vlade RH za ravnopravnost spolova o temi predstavljanje ocjena, preporuka i zaključnih komentara UN-ova odbora za uklanjanje diskriminacije žena (Mesnička 23 u 10 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare kluba zastupnika HNS-PGS o temi "Zakon o popisima birača" na kojoj će govoriti zastupnik Nikola Vujanić (Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6, dvorana Ivana Kukuljevića u 11 sati)

ŠIBENIK - Ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović Dropulić razgovarat će sa šibensko-kninskim županom DujomStančićem o prostorno planskoj dokumentaciji i zbrinjavanju otpada na području te županije. Nakon sastanka zatvorenog za javnost bit će održana tiskovna konferencija za novinare (zgrada Županije u 11,30 sati)

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu premijere opere "Tristan i Izolda" Richarda Wagnera, (gledalište HNK u 17 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne - Jasna Nahtigal

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon - 01/ 48 08 600

fax - 01/ 48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙