FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: U Bruxellesu pada potpora Hrvatskoj

LJUBLJANA,9. ožujka(Hina) - Potpora Hrvatskoj za početak pregovora sEuropskom unijom 17. ovog mjeseca je u padu, piše u srijeduljubljansko "Delo" u prilogu iz Bruxellesa vezanom na zadnje pismoCarle del Ponte koje je članicama EU-a poslalo luksemburškopredsjedništvo Unije.
LJUBLJANA,9. ožujka(Hina) - Potpora Hrvatskoj za početak pregovora s Europskom unijom 17. ovog mjeseca je u padu, piše u srijedu ljubljansko "Delo" u prilogu iz Bruxellesa vezanom na zadnje pismo Carle del Ponte koje je članicama EU-a poslalo luksemburško predsjedništvo Unije.

"O izvješću Carle del Ponte u četvrtak će najprije raspravljati veleposlanici 25 država EU-a koji moraju pripremiti i uskladiti zajedničko stajalište za zasjedanje ministara vanjskih poslova 16. ožujka. Potpora Hrvatskoj pada i za prvotno najavljeni početak pregovora navodno se zauzimaju još samo Madžarska i uvjetno Slovačka. U diplomatskim krugovima spominju mogućnost da se Hrvatskoj odredi nov datum za početak procesa širenja, možda u lipnju ili tek onda kad bude ispunila zadnji uvjet na putu prema pregovorima o članstvu", piše dopisnik "Dela" iz Bruxellesa Božo Mašanovič.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙