FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenska vlada o problemima autoprijevoznika

LJUBLJANA, 24. veljače 2005.(Hina) - Slovenska vlada u četvrtak jeraspravljala o problemima domaćih autoprijevoznika, a očekuje se i štoskoriji sastanak mješovitog slovensko-hrvatskog povjerenstva zacestovni promet.
LJUBLJANA, 24. veljače 2005.(Hina) - Slovenska vlada u četvrtak je raspravljala o problemima domaćih autoprijevoznika, a očekuje se i što skoriji sastanak mješovitog slovensko-hrvatskog povjerenstva za cestovni promet.

Formirana je 13-člana skupina u kojoj će biti predstavnici vlade i slovenskih prijevoznika kako bi rješavali aktualne probleme u toj djelatnosti i pripremala stajališta i prijedloge u vezi sa zakonima i propisima koji reguliraju rad te djelatnosti.

Kako je na konferenciji za novinare izjavio ministar prometa Janez Božič, prošlog je tjedna u pismu hrvatskom kolegi Božidaru Kalmeti predložio što skoriji sastanak mješovite slovensko-hrvatske komisije za cestovni promet, ali na pismo još nije dobio odgovor.

Božič je priznao da slovenska strana nije obavijestila hrvatske prijevoznike o nekim ograničenjima koje je za njih uvela na osnovi europske carinske direktive, ali je ponovio da je iz Bruxellesa stiglo tumačenje da je primjena te direktive bila korektna.

Božič je izrazio nadu da će do sastanka povjerenstva doći što prije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙