FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Biškupić otputovao u Kijev

ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupićotputovao je u dvodnevni posjet Kijevu gdje će sudjelovati na sedmojeuropskoj ministarskoj Konferenciji kojoj je osnovna tema integracijai raznolikost: Novi vidici europske politike u području medija ikomunikacija, priopćeno je danas iz Ministarstva kulture.
ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić otputovao je u dvodnevni posjet Kijevu gdje će sudjelovati na sedmoj europskoj ministarskoj Konferenciji kojoj je osnovna tema integracija i raznolikost: Novi vidici europske politike u području medija i komunikacija, priopćeno je danas iz Ministarstva kulture.

Uz ministre u radu Konferencije sudjelovat će izaslanici zemalja članica Vijeća Europe koji u okviru svojih djelatnosti pokrivaju područje medija.

Ministar Biškupić izlagat će na temu "Javne politike i mediji u vrijeme globalizacije" s naglaskom na izazove s kojima se susreću mediji u procesima globalizacije i demokratizacije.

Za vrijeme boravka u Kijevu ministar Biškupić susret će se s ukrajinskom ministricom kulture Oksanom Bilozir s kojom će razgovarati o intenziviranju kulturne suradnje između Ukrajine i Hrvatske. U sklopu te suradnje Ministarstvo kulture planira koncem ožujka prirediti retrospektivu hrvatskoga filma, ističe se u priopćenju.

Uz ministra Biškupića u radu Konferencije sudjelovat će i pomoćnica ministra za međunarodnu kulturnu suradnju Goranka Horjan te članica Upravnog odbora za masovne medije Vijeća Europe Ivana Morić iz Ministarstva vanjskih poslova, stoji u priopćenju Ministarstva kulture.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙