FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Uhvaćen u krijumčarenju dvojice ilegalnih migranata

ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je kodBregane 27-godišnjaka dok je pokušao pobjeći u automobilu kojim jenamjeravao preko granice prebaciti dvojicu ilegalnih migranata izMakedonije i SiCG.
ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je kod Bregane 27-godišnjaka dok je pokušao pobjeći u automobilu kojim je namjeravao preko granice prebaciti dvojicu ilegalnih migranata iz Makedonije i SiCG.

Policija je danas izvijestila da je 27-godišnjaka i dvojicu ilegalnih migranata uhvatila u ponedjeljak navečer u Bregani uz granicu sa Slovenijom, ali da im je tom prilikom pobjegao 25-godišnji drugoosumnjičenik.

U policiji kažu da je drugoosumnjičeni u ponedjeljak navečer, po prethodnom dogovoru, na zagrebačkom Autobusnom kolodvoru pričekao 32-godišnjeg makedonskog državljanina koji mu je za prijevoz u Sloveniju platio 500 eura. Potom su u Novom Zagrebu preuzeli 21-godišnjeg državljanina SiCG, nakon čega im se u naselju Vrbani pridružio prvoosumnjičeni koji je sjeo na vozačko mjesto.

Krenuli su u Breganu, gdje su, vidjevši na ulici uz granicu policijsko vozilo, pokušali pobjeći vozeći se unatrag. No, policajci su ih sustigli i trojicu uhitili, dok je četvrti uspio pješice pobjeći.

Uz kaznenu prijavu zbog ilegalnog prebacivanja osoba preko granice 27-godišnji osumnjičenik je jučer priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, kao i dvojica ilegalnih migranata koji će biti saslušani kao svjedoci. Za mlađim osumnjičenikom se traga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙