FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: uhićen mladić zbog krijumčarenja državljana Indije i Bangladeša

ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Na naplatnim kućicama autocestenedaleko Zagreba policija je sinoć uhitila 25-godišnjaka, zbog sumnjeda je preko granice ilegalno pokušao prebaciti dva Indijca i dvadržavljana Bangladeša, izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Na naplatnim kućicama autoceste nedaleko Zagreba policija je sinoć uhitila 25-godišnjaka, zbog sumnje da je preko granice ilegalno pokušao prebaciti dva Indijca i dva državljana Bangladeša, izvijestila je danas policija.

U policiji ističu da je mladić uhićen kada su u njegovu automobilu, zaustavljenom na naplatnim kućicama u Sv. Heleni, sinoć oko 18,30 sati zatečeni stranci bez ikakvih dokumenata.

Riječ je o dva državljana Bangladeša, starima 32 i 33 godine te o Indijcima starima 27 i 35 godina.

"Strani državljani nisu posjedovali putne isprave niti druge identifikacijske isprave", kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Osumnjičeni je u 20,30 sati uhićen zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protuzakonitog prebacivanja osoba preko državne granice, a strani su državljani uhićeni zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o strancima, dodaje Vulama.

U policiji kažu da nastavljaju kriminalističku obradu kako bi utvrdili sve, za sada nepoznate, detalje ovog slučaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙