FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petrinja: japanska pomoć Maloj Gorici

PETRINJA, 8. ožujka 2005. (Hina) - U prognaničkom naselju Maloj Goricipokraj Petrinje, izgrađenu 1995. uz pomoć japanske vlade, popodne jepotpisana darovnica za uređenje sanitarnih čvorova i ugradnju bojleraza vodu u svih 130 kućica.
PETRINJA, 8. ožujka 2005. (Hina) - U prognaničkom naselju Maloj Gorici pokraj Petrinje, izgrađenu 1995. uz pomoć japanske vlade, popodne je potpisana darovnica za uređenje sanitarnih čvorova i ugradnju bojlera za vodu u svih 130 kućica.

Za poboljšanje uvjeta života 260 ljudi iz 130 obitelji uložit će se 24.000 eura, a u ime darovatelja ugovor su potpisali japanski veleposlanik u Hrvatskoj Kaname Ikeda i izvršni direktor japanske dobrotvorne udruge JARC Hiroshi Matsumoto.

Svečanosti u Maloj Gorici nazočio je i Lovre Pejković, pomoćnik ministra mora, turizma, prometa i razvitka, koji je zahvalio japanskoj vladi i udruzi JARC na novoj prijateljskoj dobrotvornoj pomoći djeci i odraslima iz BiH, Vukovarsko-srijemske i Sisačko-moslavačke županije, koji u tom naselju čekaju trajno rješenje za svoj smještaj u ratom zahvaćenim područjima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙