FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mikšić: treba transformirati političku scenu

KRAPINSKE TOPLICE, 20. veljače 2005. (Hina) - Kandidat na nedavnimpredsjedničkim izborima Boris Mikšić izjavio je danas kako "trebatransformirati političku scenu koja je u lošem stanju, posebno nakonpredsjedničkih izbora, kad je građane zahvatila apatija".
KRAPINSKE TOPLICE, 20. veljače 2005. (Hina) - Kandidat na nedavnim predsjedničkim izborima Boris Mikšić izjavio je danas kako "treba transformirati političku scenu koja je u lošem stanju, posebno nakon predsjedničkih izbora, kad je građane zahvatila apatija".

"I sam sam razočaran izborima, čiji sam moralni pobjednik, no ne povlačim se već ću se boriti do zadnje kapi svoje krvi", rekao je danas Boris Mikšić na konferenciji za novinare nakon dvodevnog skupa "Pravi i pošten put za bolju Hrvatsku".

Boris Mikšić, koji je organizirao taj skup, izjavio je da se na njemu okupilo 160 predstavnika većinom izvanparlamentarnih stranaka, nezavisnih listi, udruga i pojedinaca iz svih krajeva Hrvatske.

Rekao je kako on i njegovi partneri žele Hrvatsku "napraviti najuspješnijom zemljom u regiji, zemljom velike proizvodnje i novih tehnologija te ekološkom oazom u Europi".

"Hrvatskoj treba nova generacija političara za 21. stoljeće koji će živjeti za, a ne od politike", istaknuo je Boris Mikšić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙