FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks sljedećeg tjedna u službenom posjetu Izraelu

ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora VladimirŠeks boravit će od 7. do 9. ožujka u službenom posjetu Državi Izraelna poziv predsjednika izraelskog parlamenta (Knesset) Ruevena Rivlina,priopćeno je u petak iz ureda predsjednika Sabora.
ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks boravit će od 7. do 9. ožujka u službenom posjetu Državi Izrael na poziv predsjednika izraelskog parlamenta (Knesset) Ruevena Rivlina, priopćeno je u petak iz ureda predsjednika Sabora.

Od uspostave diplomatskih odnosa između Izraela i Hrvatske 1997. godine, ovo je prvi puta da predsjednik hrvatskog parlamenta odlazi u službeni posjet Izraelu.

Šeks će u utorak razgovarati sa svojim domaćinom Reuvenom Rivlinom, a istoga dana sastat će se i s predsjednikom parlamentarnog Odbora za vanjsku politiku i obranu Yuvalom Steinitzom. Na posebnoj sjednici tog odbora, koji se u izraelskom parlamentu smatra najznačajnijim, Šeks će održati govor njegovim članovima.

Tijekom svog boravka u Izraelu, Šeks će održati i službene sastanke s izraelskim predsjednikom Moshe Katsavom, te zamjenikom izraelskog premijera Shimonom Peresom.

Predsjednik Sabora će u službenom dijelu programa posjetiti i memorijalni centar holokausta Yad Vashem u Jeruzalemu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙