FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Više od stotinu mrtvih u dominikanskom zatvoru

MIAMI, 7. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Vjeruje se da više od stotinuzatvorenika ubijeno u tučnjavi dviju bandi koja je u ponedjeljak ranoujutro dovela i do požara u zatvoru u Dominikanskoj Republici,objavili su tamošnji mediji.
MIAMI, 7. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Vjeruje se da više od stotinu zatvorenika ubijeno u tučnjavi dviju bandi koja je u ponedjeljak rano ujutro dovela i do požara u zatvoru u Dominikanskoj Republici, objavili su tamošnji mediji.

"Imamo samo preliminarne izvještaje, riječ je od 100 do 115 poginulih, ali prvo moramo prebrojati sve zatvorenike", rekao je upravitelj dominikanskih zatvora Juan Ramon de la Cruz Martinez, a prenio list El Nacional na svojoj web stranici.

Prema pisanju El Nacionala, u tučnjavi i požaru u zatvoru u gradu Higueyu na istoku zemlje, ozlijeđeno je još dvadeset osoba.

List je također objavio da je požar izbio kad su se potukle dvije zatvorske bande. De la Cruz Martinez rekao je da se vatra brzo proširila jer su zatvorenici palili krevete.

Stražari kažu da su pokušali otvoriti zapaljeno krilo zatvora i ugasiti plamen, ali zatvorenici su oštetili bravu i zablokirali se, prenosi El Nacional riječi De la Cruza Martineza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙