FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na dva mjesta u Zagrebu pronađene odbačene životinjske iznutrice

ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Na dva mjesta u Zagrebu pronađeno jeviše stotina kilograma odbačenih životinjskih iznutrica koje bitijekom dana trebao ukloniti Veterinarsko-higijenski servis, doznajese u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Na dva mjesta u Zagrebu pronađeno je više stotina kilograma odbačenih životinjskih iznutrica koje bi tijekom dana trebao ukloniti Veterinarsko-higijenski servis, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Iako osobe koje su životinjske iznutrice odbacile na području Novog Zagreba i Susedgrada još nisu poznate, policija ova dva događaja ne dovodi u vezu.

U novozagrebačkom naselju Penarka, jučer prijepodne kraj šumskog puta, pronađeno je oko 400 kilograma goveđih iznutrica, a pretpostavlja se da je otpad dovezen tijekom noći.

Drugi slučaj policiji je prijavljen sinoć iza 20 sati. Crne vreće s mesom pronađene su ispod snijega, 50-ak metara od stambene zgrade u Ulici Nikole Pavića. Policija trenutno ne raspolaže podacima o kakvim je iznutricama riječ i kolika je količina pronađena.

O oba slučaja policija je odmah izvijestila dežurnog zaposlenika Veterinarsko-higijenskog servisa, no, iako je on isti dan izašao na mjesto događaj otpad bi trebalo biti uklonjen tek danas.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙