FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Upravni odbor zatražio razrješenje predsjednika Fonda za obnovu Vukovara

VUKOVAR,6. ožujka 2005.(Hina) - Članovi Upravnog odbora Fonda za obnovui razvoj Vukovara predložili su Vladi da razriješi sadašnjegpredsjednika tog fonda Željka Ticu, potvrdio je danas Hini član togodbora, vukovarsko-srijemski župan Nikola Šafer.
VUKOVAR,6. ožujka 2005.(Hina) - Članovi Upravnog odbora Fonda za obnovu i razvoj Vukovara predložili su Vladi da razriješi sadašnjeg predsjednika tog fonda Željka Ticu, potvrdio je danas Hini član tog odbora, vukovarsko-srijemski župan Nikola Šafer.

Prema Šaferovim riječima, razrješenje Željka Tice zatraženo je na sjednici održanoj u petak u Zagrebu s obrazloženjem da Fond sporo realizira projekte u Vukovaru te zbog njegove neučinkovite uprave.

Nikola Šafer također je rekao da Upravni odbor nije predložio osobu koja bi, ako Vlada prihvati razrješenje, došla na tu dužnost.

Članovi Upravnog odbora Fonda za obnovu i razvitak Vukovara na spomenutoj su sjednici prihvatili izvješće o prošlogodišnjem radu tog fonda te program rada za ovu godinu.

Ove godine Fond za obnovu i razvoj Vukovara raspolagat će s 27,5 milijuna kuna, od kojih je 17,2 milijuna iz državnog proračuna, dodao je Nikola Šafer.

(Hina) xzdra yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙