FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Maloljetni razbojnici "poharali" 29 sportskih kladionica

ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Četvoricu maloljetnika starih 16 i 17godina zagrebačka policija osumnjičila je za 29 razbojstava usportskim kladionicama, a najmlađeg od njih terete da je čak 15 akcijaizveo potpuno sam te još 11 u suradnji s nekim od "kolega".
ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Četvoricu maloljetnika starih 16 i 17 godina zagrebačka policija osumnjičila je za 29 razbojstava u sportskim kladionicama, a najmlađeg od njih terete da je čak 15 akcija izveo potpuno sam te još 11 u suradnji s nekim od "kolega".

Razbojstva u kojima su prikupili plijen od preko 85 tisuća kuna mladići su počinili od studenog 2004. do veljače ove godine.

U skladu s godinama novac su trošili na kupnju odjeće i izlaske, a policija tvrdi da su svi članovi otkrivene bande dobri učenici zagrebačkih srednjih škola.

Mladi razbojnici u kladionice su ulazili s kapom navučenom do obrva i u jakni s podignutim ovratnikom do nosa. U nekoliko slučajeva bili su maskirani kapom s prorezima za oči, a koristili su i pištolj za koji je policija naknadno utvrdila da je plastični.

Policija nastavlja istraživati akcije ove skupine, kako bi utvrdila može li ih se povezati s još nekim kaznenim djelima za koje postoji osnovana sumnja da su ih isti i počinili.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙