FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks: Korenikin istup presedan u Saboru

ZAGREB,4. veljače(Hina) - Žestoka saborska rasprava o revizijskimnalazima pretvorbe i privatizacije danas je, kako je upozoriopredsjednik Sabora Vladimir Šeks, 'urodila' i presedanom - SDP-ovacMiroslav Korenika, prozvao ga je, naime, za bezobrazluk.
ZAGREB,4. veljače(Hina) - Žestoka saborska rasprava o revizijskim nalazima pretvorbe i privatizacije danas je, kako je upozorio predsjednik Sabora Vladimir Šeks, 'urodila' i presedanom - SDP-ovac Miroslav Korenika, prozvao ga je, naime, za bezobrazluk.

Presedan je da netko predsjedniku Sabora kaže da je bezobrazan, izjavio je Šeks, odbijajući SDP-ovu zastupniku dati opomenu.

To su tako niski udarci, pa neka javnost vidi Vašu parlamentarnu i civilizacijsku razinu, rekao mu je predsjednik Sabora.

Nakon stanke koju je zatražio Klub SDP-a, Korenika se, ipak, ispričao zbog svojih riječi.

U raspravi punoj međusobnih optužbi, Korenika je izjavio da se u jednoj predstavci (o malverzacijama) spominje i ime Branimira Glavaša (HDZ), na što mu je Glavaš uzvratio da je lažov.

Nezadovoljan što predsjednik Sabora nije reagirao na te Glavaševe riječi, Korenika je Šeksa prozvao za bezobrazluk.

Klub SDP-a zatražio je stanku u kojoj je konstatirao da je Korenika istupio neprimjereno, ali i izrazio konsterniranost što se zastupnika može nazivati lažovom.

Klub je ocijenio i da predsjednik Sabora ne primjenjuje jednake kriterije kad opominje zastupnike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙