FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milanska burza želi surađivati s Londonskom

FRANKFURT, 3. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Milanska burza Borsa Italiananada se udruživanju s ostalim burzama, pri čemu se Londonska burzanalazi na vrhu njezine ljestvice, rekao je njezin čelnik MassimoCapuano za financijske dnevne novine Boersen-Zeitung.
FRANKFURT, 3. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Milanska burza Borsa Italiana nada se udruživanju s ostalim burzama, pri čemu se Londonska burza nalazi na vrhu njezine ljestvice, rekao je njezin čelnik Massimo Capuano za financijske dnevne novine Boersen-Zeitung.

"London je najvažnije tržište u Europi i zbog toga je od primarne važnosti za nas. Mnogi naši klijenti smješteni su u Londonu", rekao je Capuano. "No naši kontakti nisu ograničeni samo na europske partnere, već također tražimo u SAD-u i Aziji".

Bilo kakvo njihovo povezivanje neće biti u formi udruživanja. "Partnerstvo ne mora odmah značiti veliko spajanje. Djelomično partnerstvo je također ostvarivo" , rekao je Capuano. "Važno je da se ostvari sinergija i rezanje troškova u područjima kao što su kompenzacija i plaćanje", dodao je.

Oko Londonske burze trenutno se vodi oštra borba za preuzimanje između frankfurtske burze Deutsche Boerse i Euronexa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙