FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hladnoća i pregovori odgodili prosvjede poljoprivrednika u BiH

SARAJEVO,2. ožujka(Hina) - Udruženje poljoprivrednika Bosne iHercegovine odgodilo je za 11. ožujka masovne prosvjede čiji je ciljprisiliti vlasti te zemlje da zatraže suspenziju dijela ugovora oslobodnoj trgovini s Hrvatskom i Srbijom i Crnom Gorom koji se odnosena uvoz poljoprivrednih proizvoda.
SARAJEVO,2. ožujka(Hina) - Udruženje poljoprivrednika Bosne i Hercegovine odgodilo je za 11. ožujka masovne prosvjede čiji je cilj prisiliti vlasti te zemlje da zatraže suspenziju dijela ugovora o slobodnoj trgovini s Hrvatskom i Srbijom i Crnom Gorom koji se odnose na uvoz poljoprivrednih proizvoda.

Samo dan nakon što je predsjednik ove udruge Ranko Bakić najavio kako će se 4. ožujka u Sarajevu organizirati prosvjedni skup s više tisuća sudionika, lokalnim medijima u srijedu je dostavljeno priopćenje u kojemu se navodi kako se to neće dogoditi.

Razlog za sedmodnevnu odgodu navodno je to što je s Vijećem ministara otvorena nova serija razgovora o problemima što ih imaju poljoprivrednici, no na ovakvu odluku, kako se pojašnjava, utjecale su i velike hladnoće koje ovih dana vladaju u BiH.

Najniže temperature u toj zemlji ovih dana dostižu i 25 stupnjeva ispod ništice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙