FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gavrilović o cijenama mesa

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Mesna industrija Gavrilović u narednomće razdoblju na osnovu analiza cijena odlučiti o eventualnomkorigiranju cijena svojih proizvoda - svježeg mesa i prerađevina,objavili su danas iz te tvrtke.
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Mesna industrija Gavrilović u narednom će razdoblju na osnovu analiza cijena odlučiti o eventualnom korigiranju cijena svojih proizvoda - svježeg mesa i prerađevina, objavili su danas iz te tvrtke.

Dodali su kako je situacija na tržištu poprilično teška te je nemoguće predvidjeti kretanja u ponudi i cijenama do sezonskog razdoblja.

Kao razloge problema nestašice svježeg mesa i povećanja cijena mesa i mesnih prerađevina navode sušu u 2003. godini, nestašicu stočne hrane, prekomjerno klanje stoke te nedovoljnog broja stoke stavljene u tov. Slična je situacija, istaknuli su u Gavriloviću, prisutna u cijeloj Europi.

Dodali su kako unatoč većem rastu cijena sirovine, Gavrilović d.o.o. nije značajnije dizao cijene ni prerađevina niti svježeg svinjskog ili junećeg mesa.

Međutim, napominju kako su cijene nekih vrsta sirovina za daljnju preradu u odnosu na početak 2004., narasle i 60 do 120 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙