FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nove prostorije osječko-baranjske turističke zajednice

OSIJEK, 25. veljače 2005.(Hina) -Na području osječko-baranjskeTurističke zajednice lani je ostvareno više od 110 tisuća noćenja,čime je ta Županija postala vodećom u kontinetalnom turizmu, istaknutoje na današnjem otvaranju novih prostorija županijske Turističkezajednice u Osijeku.
OSIJEK, 25. veljače 2005.(Hina) -Na području osječko-baranjske Turističke zajednice lani je ostvareno više od 110 tisuća noćenja, čime je ta Županija postala vodećom u kontinetalnom turizmu, istaknuto je na današnjem otvaranju novih prostorija županijske Turističke zajednice u Osijeku.

U urede u Osijeku ta se turistička zajednica preselila nakon 10-godišnjeg djelovanja u Bizovcu, a njezin predsjednik Antonio Sobol posebno je izdvojio tijesnu suradnju s Osječko-baranjskom županijom i njenim institucijama.

U ovoj se godini, uz želju za što kvalitetnijim uključivanjem u turističke projekte koje financira Županija, očekuje pojačana promotivna aktivnost županijskih turističkih mogućnosti na sajmovima te tiskanje promotivnih brošura na hrvatskom, engleskom, njemačkom i mađarskom jeziku.

Pročelnik županijske Agencije za razvoj Martin Marolin kazao je kako je u prošloj godini iz županijskog proračuna u različite turističke projekte uloženo oko 30 milijuna kuna, među kojima i u uređenje vinskih cesta i izgradnju luka u Batini i Aljmašu. Značaj kontinentalnog turizma prepoznali su i lokalni poduzetnici koji su započeli s izgradnjom smještajnih kapaciteta.

"Želimo da ovo područje bude središte kontinentalnog turizma za pet slavonskih županija", istaknuo je Marolin.

(Hina) xivuč ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙