FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HND raspisalo natječaj za najbolje novinarske radove u 2004.

ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Hrvatsko novinarsko društvo raspisaloje natječaj za najbolje novinarske radove članova HND-a ostvarenetijekom 2004.
ZAGREB, 1. veljače 2005. (Hina) - Hrvatsko novinarsko društvo raspisalo je natječaj za najbolje novinarske radove članova HND-a ostvarene tijekom 2004.

Rok za prijavu kandidata i predaju radova je 28. veljače, priopćeno je iz HND-a.

Temeljem Statuta HND i Pravilnika o novinarskim nagradama, dodijelit će se nagrada za životno djelo "Otokar Keršovani", nagrada "Novinar godine", nagrade za najzapaženije novinarske radove "Marija Jurić-Zagorka" u 7 žanrovskih kategorija, nagrada za unapređivanje novinarskog izraza, nagrada za snimateljski prilog na televiziji "Žarko Kaić" i nagrada za novinsku fotografiju "Nikša Antonini".

Nagrade za najzapaženije novinarske radove "Marija Jurić-Zagorka" dodjeljuju se za vijest-izvještaj za tisak, agencijsko novinarstvo, radio, televiziju i internet; za reportažu, intervju/razgovor, komentar/kolumnu, istraživačko novinarstvo također u svim vrstama medija, zatim za najbolje uređenu rubriku - emisiju te za novinarsku karikaturu, ilustraciju, foto- montažu

Pravo kandidiranja, odnosno predlaganja kandidata za novinarske nagrade imaju svi profesionalni novinari, ogranci, zborovi i županijska vijeća HND, sva izborna i radna tijela HND.

Kandidati i predlagači dužni su priložiti radove objavljene u novinama, odnosno kasete snimljenih i objavljenih radijskih i televizijskih priloga i emisija, a fotoreporteri osim dokaza o objavljenoj fotografiji i fotografiju veličine 18x24 centimetara ili kolor dijapozitive.

Radovi i prijave za natječaj za 2004. godinu šalju se Hrvatskom novinarskom društvu u Zagrebu, Perkovčeva 2.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙