FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Portal znanja: 1000 korisnika za devet dana

ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Učilište Algebra i T-Portalpripremili su nove sadržaje na Portalu znanja za ožujak, a taj jeportal samo devet dana nakon pokretanja zabilježio tisućitogkorisnika, izvijestili su iz te dvije tvrtke.
ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Učilište Algebra i T-Portal pripremili su nove sadržaje na Portalu znanja za ožujak, a taj je portal samo devet dana nakon pokretanja zabilježio tisućitog korisnika, izvijestili su iz te dvije tvrtke.

Naime, 11. veljače ove godine T-Com je u suradnji s informatičkim Učilištem Algebra kao još jednu novost na T-Portalu pokrenuo mogućnost učenja putem interneta.

Portal znanja zamišljen je kao portal na kojemu će njegovi korisnici na jednostavan način besplatno dobiti nova informatička znanja koristeći se sustavom e-learninga, odnosno učenja na daljinu.

Portal je ponudio informatičke e-seminare koji se temelje na osnovnim i naprednim znanjima iz Microsoftovog programskog paketa Office, a zbog interesa korisnika uskoro su prošireni i na Microsoft Outlook te Macromedia Flash - uvod u animacije.

Svaki mjesec iz Učilište Algebra i T-Portala najavljuju pripremanje novih e-seminara i ispite iz područja informatike i softverskih alata.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙