FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Gotovo posvuda zimski uvjeti otežavaju promet

ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Na obilasku budućeg tunela MalaKapela puše jak vjetar, a obvezna je zimska oprema, kao i u Lici,Gorskom kotaru, Istri, Kvarneru i otoku Krku, gdje i dalje padasnijeg, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Na obilasku budućeg tunela Mala Kapela puše jak vjetar, a obvezna je zimska oprema, kao i u Lici, Gorskom kotaru, Istri, Kvarneru i otoku Krku, gdje i dalje pada snijeg, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

U zadarskom zaleđu pada ledena kiša te puše jak vjetar.

Promet je usporen, a brzina ograničena za putnička i dostavna vozila, dok je za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom promet zabranjen na slijedećim cestama: A6 (Rijeka-Zagreb) Orehovica-Bosiljevo, D1 Karlovac-Plitvice-Korenica-Gračac, D3 tunel Učka-Matulji-Pazin-Rogovići-Vodnjan A1 Lučko-Karlovac-Bosiljevo-spoj na cestu D23 Josipdol-Vrh Kapele-Jezerane-Žuta Lokva-Senj, D25 Korenica-Gospić-Karlobag, D27 Gračac-Karin, D8 Rijeka-Sibinj, D21 Okreti-Medaki, D42 Saborsko-Selište, D44 Buzet-Lupoglav, D50 Žuta Lokva-Otočac-Gospić-Gračac, D52 Korenica-Vrhovine-Otočac, D217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo, D220 Trilj-Kamensko, D504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo, D218 Sučević-Srb, D522 Udbina-Gornja Ploča, te na županijskoj cesti Kikovica-Delnice-Zdihovo.

Sva ostala vozila na spomenutim cestama mogu voziti isključivo sa zimskom opremom.

Zbog snijega i leda na kolniku obustavljen je sav promet cestama: D506 Dobroselo-Mazin, D501 Meja-Oštrovica i županijskom cestom Gornje Jelenje-Oštrovica.

Sljemenska cesta je prohodna za sva vozila uz posjedovanje zimske opreme .

Na Jadranskoj magistrali od Novog Vinodolskog do Senja ne smiju voziti autobusi na kat, vozila s kamp prikolicom i motocikli zbog jake bure.

Zbog slabog održavanja cesta u Sloveniji, nije dopušten prijelaz granica za teretna vozila, a za putnička je obavezna zimska oprema.

U prekidu je trajektna linija za otok Brač Sumartin-Makarska.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe i bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙