FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Novi snijeg u Lici, Gorskom kotaru, Istri, na Kvarneru

ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Zbog novoga snijega u Lici, Gorskomkotaru, Istri, Kvarneru i otoku Krku, te ledene kiše i jaka vjetra uzadarskom zaleđu, proglašeni su zimski uvjeti na tamošnjim cestama, azimska je oprema obvezna, izvijestio je večeras u 17,30 sati Hrvatskiauto-klub.
ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Zbog novoga snijega u Lici, Gorskom kotaru, Istri, Kvarneru i otoku Krku, te ledene kiše i jaka vjetra u zadarskom zaleđu, proglašeni su zimski uvjeti na tamošnjim cestama, a zimska je oprema obvezna, izvijestio je večeras u 17,30 sati Hrvatski auto-klub.

Promet je usporen, a brzina ograničena za putnička i dostavna vozila, dok je za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom promet zabranjen na slijedećim cestama: A6 (Rijeka-Zagreb) Orehovica-Bosiljevo, D1 Karlovac-Plitvice-Korenica-Gračac, D3 tunel Učka-Matulji-Pazin-Rogovići-Vodnjan, A1 Karlovac-Bosiljevo-spoj na cestu D23 Josipdol-Vrh Kapele-Jezerane-Žuta Lokva-Senj, D25 Korenica-Gospić, D27 Gračac-Karin, D8 Rijeka-Sibinj, D21 Okreti-Medaki, D42 Saborsko-Selište, D50 Žuta Lokva-Otočac-Gospić-Gračac, D52 Korenica-Vrhovine-Otočac, D217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo, D504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo, D218 Sučević-Srb, D522 Udbina-Gornja Ploča te županijska cesta Kikovica-Delnice-Zdihovo.

Sva ostala vozila na spomenutim cestama mogu voziti isključivo sa zimskom opremom.

Zbog snijega i leda na kolniku obustavljen je sav promet cestama: D506 Dobroselo-Mazin, D501 Meja-Oštrovica i županijskom cestom Gornje Jelenje-Oštrovica.

Sljemenska cesta je prohodna za sva vozila uz posjedovanje zimske opreme .

Danas u 18 sati iz Karlovca kreće izvanredni prijevoz tereta velikih dimenzija na relaciji Karlovac-Autocesta do Zagreba-Zagrebačka obilaznica-čvor Zaprešić-AC Krapina-GP Macelj.

Zbog slabog održavanja cesta u Sloveniji, nije dopušten prijelaz granica za teretna vozila, a za putnička je obavezna zimska oprema.

Na ostalim graničnim prijelazima prolazi se nesmetano.

U prekidu je trajektna linija Sumartin-Makarska.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe i bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙