FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Dolijala dvojica kradljivaca praznih pivskih bačava

ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Dvojica kradljivaca praznih pivskihbačava, od kojih se jednog sumnjiči da je lani iz skladišta jednetrgovine u Svetom Ivanu Zelini ukrao 30 bačava i prodao ih u Zagrebu,uhićeni su nakon neuspješne krađe iz istog skladišta, izvijestila jedanas zagrebačka policija.
ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - Dvojica kradljivaca praznih pivskih bačava, od kojih se jednog sumnjiči da je lani iz skladišta jedne trgovine u Svetom Ivanu Zelini ukrao 30 bačava i prodao ih u Zagrebu, uhićeni su nakon neuspješne krađe iz istog skladišta, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Dvojicu osumnjičenika, u dobi od 29 i 27 godina, policija tereti da su 18. veljače ove godine, oko 21 sat, iz neograđenog skladište trgovine u Svetom Ivanu Zelini ukrali tri prazne 30-litarske pivske bačve, čiju vrijednost policija procjenjuje na oko 1,200 kuna. Na putu prema automobilu na ulici ih je ispred susjedne kuće zatekao mještanin koji ih je pokušao zaustaviti. Kradljivci su u tom su trenutku odbacili bačve i pješice otišli u obližnji kafić, nakon čega je jedan od njih otišao u Zagreb, a drugog je policija pronašla u ulici nedaleko od mjesta krađe.

Tijekom kriminalističke obrade policija je otkrila da je mlađi osumnjičenik sredinom lipnja prošle godine, u večernjim satima, došao do istog skladišta i u automobil "fiat fiorino" utovario oko 30 bačvi za pivo te se odvezao u Zagreb, gdje je bačve prodao nepoznatoj osobi.

Policija je obojicu osumnjičenika zbog krađe kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu u Dugom Selu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙