FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glasovanje o novoj palestinskoj vladi odgođeno za četvrtak

RAMALLAH, 23. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Palestinski premijer AhmedKorei u srijedu je ponovno odgodio glasovanje parlamenta o svojojvladi koje bi se, prema najavama, trebalo održati u četvrtak.
RAMALLAH, 23. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Palestinski premijer Ahmed Korei u srijedu je ponovno odgodio glasovanje parlamenta o svojoj vladi koje bi se, prema najavama, trebalo održati u četvrtak.

"Glasovanje je odgođeno za sutra", kazao je parlamentarni dužnosnik Bassem Borhum. Odgoda, treća ovaj tjedan, mogla bi zakomplicirati napore predsjednika Mahmuda Abasa da reorganizira Palestinsku samoupravu dok nastavlja mirovne napore s Izraelom.

Koreijev kabinet predstavljen u ponedjeljak parlamentu okupio je samo par novih lica, izazvavši gotovo pobunu parlamentaraca koji su tražili više promjena u vladi.

On je posljednja dva dana proveo pregovarajući s parlamentarnim zastupnicima koji traže da u novu vladu uđe više reformista i tehnokrata kako bi zamijenili ministre koje se smatra ostacima korumpiranog okruženja bivšeg palestinskog čelnika Jasera Arafata.

No nove promjene očito nisu bile dovoljne da zadovolje kritičare i osiguraju Koreiju većinsku potporu u glasovanju o povjerenju u parlamentu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙