FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izrael oslobađa 900 palestinskih zatvorenika

RAMALAH, 27. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Izrael je pristao načelno naoslobađanje oko 900 palestinskih zatvorenika u skoroj budućnosti,izjavio je u četvrtak za agenciju France Presse visoki palestinskidužnosnik.
RAMALAH, 27. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Izrael je pristao načelno na oslobađanje oko 900 palestinskih zatvorenika u skoroj budućnosti, izjavio je u četvrtak za agenciju France Presse visoki palestinski dužnosnik.

"Izraelci su pristali osloboditi oko 900 zatvorenika u prvoj fazi, a nadam se da će to biti u skoroj budućnosti", kazao je palestinski dužnosnik koji je tražio da ostane neimenovan i koji je sudjelovao u srijedu u razgovorima sa savjetnikom izraelskog premijera Dovom Weisglassom.

"Tražili smo oslobađanje 5.000, ali su pristali osloboditi ih samo 900. Razgovarat ćemo o identitetu tih zatvorenika i kriterijima njihovog oslobađanja na slijedećem sastanku", dodao je neimenovani izvor.

Pitanje oko 8.000 palestinskih zatvorenika jedno je od najosjetljivijih pitanja u odnosima između Izraela i Palestinaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙