FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovar: Zaplijenjeno gotovo 12 tisuća kutija cigareta

VUKOVAR, 22. veljače 2005. (Hina) - Policija je u blizini vukovarskogizletišta Vučedol zaplijenila 11.980 kutija cigareta marke "Ronhil",izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemskeMiroslav Janić na današnjoj konferenciji za novinare održanoj uVukovaru.
VUKOVAR, 22. veljače 2005. (Hina) - Policija je u blizini vukovarskog izletišta Vučedol zaplijenila 11.980 kutija cigareta marke "Ronhil", izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Miroslav Janić na današnjoj konferenciji za novinare održanoj u Vukovaru.

U redovitoj ophodnji državne granice djelatnici vukovarsko-srijemske policije zatekli su jučer dvojicu hrvatskih državljana, jednog iz Negoslavaca (1981.) a drugog iz Borova Sela (1968.), kako u kombi vozilo tovare crne PVC vreće. Njih je čamcem preko Dunava prethodno dovezla nepoznata osoba koja se nakon pokušaja zaustavljanja udaljila u smjeru Srbije i Crne Gore.

Pregledom je utvrđeno da se u vrećama nalazi 11.980 kutija cigareta marke "Ronhil" bez nadzornih markica Ministarstva financija.

Obojica hrvatskih državljana uhićena su i nad njima je provedena kriminalistička obrada. Zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo slijedi prijava općinskom državnom odvjetniku u Vukovaru.

Janić je također istaknuo kako je ovo četvrti slučaj krijumčarenja cigareta na Dunavu na području Vukovara u ovoj godini, a zaplijenjeno je ukupno 29.560 kutija cigareta. Dodao je kako je u ovoj godini na području vukovarsko-srijemske PU u 11 slučajeva krijumčarenja cigareta zaplijenjeno ukupno 32.329 kutija raznih cigareta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙