FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PU istarska- Zaplijenjena 464 grama heroina

PULA, , 21. veljače 2005. (Hina) - Prošloga vikenda policijskidjelatnici Buja i Odjela za zloporabu droga PU istarske na područjuGrožnjana uhitili su 37-godišnjeg Zagrepčanina S. K. i 30-godišnju M.M. iz Buja nakon što su kod njih pronađena 464 grama heroina, 101gram smjese aditiva za pripremu droge, te 93 komada heptanona.
PULA, , 21. veljače 2005. (Hina) - Prošloga vikenda policijski djelatnici Buja i Odjela za zloporabu droga PU istarske na području Grožnjana uhitili su 37-godišnjeg Zagrepčanina S. K. i 30-godišnju M. M. iz Buja nakon što su kod njih pronađena 464 grama heroina, 101 gram smjese aditiva za pripremu droge, te 93 komada heptanona.

Po riječima voditelja Odsjeka kriminaliteta Policijske uprave istarske Mile Oreškovića, kriminalističkom obradom utvrđeno je da je droga iz Makedonije u Istru stigla tzv. balkanskom rutom radi opskrbe istarskoga narkotržišta.

Istarska policija smatra da je to uhićenje povezano s prošlotjednim razbijanjem krijumčarskoga lanca u Rijeci,

S. K. iz Zagreba, za kojega se pretpostavlja da je pripadao većoj skupini trgovaca drogom, nakon privođenja istražnom sucu Županijskoga suda u Rijeci zadržan je u pritvoru, dok je M. M. puštena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙