FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ulaganja Adris grupe ove godine veća od 1,2 milijarde kuna

ZAGREB/ROVINJ, 8. veljače 2005. (Hina) - Rovinjska Adris grupa ovegodine planira ulaganja veća od 1,2 milijarde kuna, od čega 930milijuna kuna u izgradnju novih tvornica u Kanfanaru, a 300 milijunakuna u turističke objekte u Vrsaru i Rovinju, objavili su danas izAdris grupe.
ZAGREB/ROVINJ, 8. veljače 2005. (Hina) - Rovinjska Adris grupa ove godine planira ulaganja veća od 1,2 milijarde kuna, od čega 930 milijuna kuna u izgradnju novih tvornica u Kanfanaru, a 300 milijuna kuna u turističke objekte u Vrsaru i Rovinju, objavili su danas iz Adris grupe.

Uprava Adris Grupe jučer je odlučila da se od 930 milijuna kuna u izgradnju tvornice cigareta uloži 763 milijuna kuna, a u izgradnju novih pogona Istragrafike 126 milijuna kuna. Za uređenje zemljišta dosad je uloženo 40 milijuna kuna, a u komunalnu infrastrukturu općine Kanfanar i industrijske zone dodatnih 60 milijuna kuna.

Kako je predviđeno planom izgradnje, nova tvornica cigareta u Kanfanaru, kapaciteta 25 milijardi cigareta godišnje, započela bi s proizvodnjom u lipnju 2006. godine.

Od 300 milijuna kuna koji će uložiti u turizam, u turističke objekte Petalon u Vrsaru i Amarin u Rovinju bit će uloženo 120 milijuna kuna.

U destinaciju Rovinj-Vrsar do 2009. godine Adris Grupa planira uložiti više od 2,1 milijarde kuna, navode iz te tvrtke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙