FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iran: Eksplozija zbog gradnje prometnice, a ne napada iz zraka

TEHERAN, 16. veljače 2005. (Hina/AFP) - Snažna eksplozija koja jeodjeknula u srijedu ujutro u južnoj iranskoj provinciji Bušerposljedica je cestovnih radova, izjavio je visoki iranski dužnosnik,opovrgavajući raniju vijest da se radi o projektilu ispaljenom izstranog zrakoplova.
TEHERAN, 16. veljače 2005. (Hina/AFP) - Snažna eksplozija koja je odjeknula u srijedu ujutro u južnoj iranskoj provinciji Bušer posljedica je cestovnih radova, izjavio je visoki iranski dužnosnik, opovrgavajući raniju vijest da se radi o projektilu ispaljenom iz stranog zrakoplova.

"Eksplozijom je probijen put kroz stijenu prema riječnoj brani Kossar", kazao je Agha Mohammadi, član Vrhovnog vijeća za nacionalnu sigurnost. "Ni u kojem slučaju nije riječ o napadu na nuklearno postrojenje", dodao je.

Državna televizija je prethodno javila da je eksplozija rezultat ispaljenog projektila iz stranog zrakoplova na nenaseljeno područje blizu iranske luke Dailam u provinciji Bušer. U toj se provinciji nalazi jedina iranska nuklearna elektrana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙