FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gadafi pozvao Sjevernu Koreju i Iran da odustanu od nuklearnog programa

SEUL, 26. siječnja 2005. (Hina/dpa) - Libijski čelnik Moamer Gadafipozvao je Sjevernu Koreju i Iran da slijede primjer njegove zemlje iodustanu od razvoja nuklearnog i ostalog oružja za masovno razaranje,objavila je u srijedu južnokorejska agencija Yonhap.
SEUL, 26. siječnja 2005. (Hina/dpa) - Libijski čelnik Moamer Gadafi pozvao je Sjevernu Koreju i Iran da slijede primjer njegove zemlje i odustanu od razvoja nuklearnog i ostalog oružja za masovno razaranje, objavila je u srijedu južnokorejska agencija Yonhap.

"Sjevernokorejski nuklearni program je ozbiljno i opasno pitanje.. ta zemlja, kao i Iran, trebale bi se ugledati na Libiju", rekao je Gadafi nakon susreta s južnokorejskim ministrom vanjskih poslova Ban Ki Moonom u srijedu u Tripoliju, javlja Yonhap.

Krajem 2003. godine Libija je iznenađujuće objavila da prekida s razvojem oružja za masovno razaranje i dopušta stranu kontrolu.

Ako Sjeverna Koreja i Iran odustanu od planova za razvojem nuklearnog oružja trebale bi dobiti stranu pomoć za korištenje svoje tehnologije u mirne svrhe, smatra Gadafi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙