FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iran: Američki napad bio bi "ogromna strateška pogreška"

TEHERAN, 23. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Iransko ministarstvo vanjskihposlova upozorilo je u nedjelju Washington da bi akcija protivislamske republike Iran bila "ogromna strateška pogreška" i objaviloda izjave o mogućem američkom vojnom napadu ne smatra ozbiljnima.
TEHERAN, 23. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Iransko ministarstvo vanjskih poslova upozorilo je u nedjelju Washington da bi akcija protiv islamske republike Iran bila "ogromna strateška pogreška" i objavilo da izjave o mogućem američkom vojnom napadu ne smatra ozbiljnima.

"Nema ničeg novog. S vremena na vrijeme Amerika pokreće psihološki rat", rekao je glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova Hamid Reza Asefi, prenosi AFP.

"Islamska republika je dosta jaka i može se braniti, ne osjećamo opasnost ni prijetnju. Ne mislimo da je napad moguć, osim ako netko želi učiniti ogromnu stratešku pogrešku", dodao je.

Američki predsjednik George W. Bush nedavno je izjavio da vojna opcija u rješavanju iranskog nuklearnog pitanja nije isključeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙