FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Pijan na hladnoći zaspao s djetetom u naručju

ZAGREB, 16. veljače 2005. (Hina) - Zbog zapuštanja djeteta zagrebačkapolicija najavila je kriminalističku obradu protiv 34-godišnjaka kojije pronađen kako na Tomislavovom trgu pijan spava na klupi sdvogodišnjim pothlađenim djetetom na koljenima.
ZAGREB, 16. veljače 2005. (Hina) - Zbog zapuštanja djeteta zagrebačka policija najavila je kriminalističku obradu protiv 34-godišnjaka koji je pronađen kako na Tomislavovom trgu pijan spava na klupi s dvogodišnjim pothlađenim djetetom na koljenima.

Policija je danas izvijestila da je u ponedjeljak oko 20 sati, nakon dojave građana, na klupi na tramvajskom stajalištu pronašla muškarca koji spava i na koljenima drži dijete. Kako ga policajac nije mogao probuditi 34-godišnjak je vozilom hitne pomoći prevezen u KBC Zagreb, gdje je utvrđeno da ima 2,78 promila alkohola u krvi, a pronađeni su i tragovi konzumiranja marihuane ili hašiša.

U policiji kažu da je dvogodišnjak, koji je također prevezen u bolnicu, inače dobro uhranjen, njegovan i adekvatno odjeven, no da mu je zbog duljeg vremena provedenog na otvorenom pothlađena potkoljenica, što je sanirano u bolnici.

Iste večeri, oko 23 sata, liječnicima se javila 32-godišnja majka dječaka i kazala da je na službenom putu. Idućeg dana majka je došla u bolnicu i preuzela sina.

O ovom slučaju obaviješten je i nadležni Centar za socijalnu skrb, a policija je najavila da će danas, nakon puštanja 34-godišnjaka iz bolnice, nad njim provesti kriminalističku obradu zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjivo djelo zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe. Najavljeno je da će muškarac nakon toga biti priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙