FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb domaćin 16. Svjetskih korporacijskih igara

ZAGREB, 15. veljače 2005. (Hina) - Zagreb će od 30. rujna do 2.listopada ove godine biti domaćin 16. Svjetskih korporacijskih igara,koje će, prema očekivanju domaćina, okupiti između 3.000 i 5.000natjecatelja u 22 sportske discipline, rekao je na današnjempredstavljanju Igara predsjednik Organizacijskog odbora VladimirVelnić.
ZAGREB, 15. veljače 2005. (Hina) - Zagreb će od 30. rujna do 2. listopada ove godine biti domaćin 16. Svjetskih korporacijskih igara, koje će, prema očekivanju domaćina, okupiti između 3.000 i 5.000 natjecatelja u 22 sportske discipline, rekao je na današnjem predstavljanju Igara predsjednik Organizacijskog odbora Vladimir Velnić.

Igre organizira Turistička zajednica grada Zagreba u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK), Hrvatskim olimpijskim odborom (HOO) i Zagrebačkim športskim savezom, a pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića.

Ovakvo okupljanje zaposlenika u stotinjak najvećih svjetskih kompanija, kao i malih lokalnih tvrtki već se pokazalo kao mjesto ne samo sportskog druženja već i učvršćivanja postojećih te ostvarivanja novih poslovnih kontakata, istaknuo je Velnić.

Ujedno, dodao je, to je prilika da se Hrvatska, posebice Zagreb, predstavi kao turistička destinacija, a domaćim se tvrtkama pruža mogućnost da privuku nove klijente, predstave svoje proizvode te sudjeluju u izravnim poslovnim kontaktima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙