FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otežan promet u RS i BiH

BANJA LUKA, 15. veljače 2005. (Hina) - Iz Auto-moto Saveza RepublikeSrpske službeno je u utorak priopćeno da je zbog snježnih nanosa napodručju Nevesinja prohodan samo putni pravac Mostar-Nevesinje-Gacko,dok su regionalni putovi uglavnom neprohodni.
BANJA LUKA, 15. veljače 2005. (Hina) - Iz Auto-moto Saveza Republike Srpske službeno je u utorak priopćeno da je zbog snježnih nanosa na području Nevesinja prohodan samo putni pravac Mostar-Nevesinje-Gacko, dok su regionalni putovi uglavnom neprohodni.

Zbog snježnih lavina promet je obustavljen na dionicama Dobro Polje-Miljevina i Čemerno-Tjentište na putnom pravcu Sarajevo-Foča. Zbog snježnih nanosa otežan je promet u Sarajevsko-Romanijskoj regiji, kao i na području Gornjeg Podrinja.

U Federaciji BiH promet se odvija otežano, a zbog snježnih nanosa zatvoreni su putni pravci Livno - Šujica, preko prevoja Borova Glava i pravac Glamoč-Mlinište.

Na pravcima Sarajevo - Konjic, preko Ivan sedla, i Olovo-Kladanj, preko Karaule, zabranjen je promet za teretna vozila sa prikolicama i šlepere.

Na putevima regija Kupres, Livno, Šujica, Tomislavgrad, Glamoč, Ripač, i prijevojima Lanište i Oštrelj traje olujna snježna mećava.

Na graničnim prijelazima u BiH za sada nema dužih zadržavanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙