FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bud Spencer kandidat na Berlusconijevoj listi na lokalnim izborima

RIM, 13. veljače 2005. (Hina/AFP) - Ime talijanskog glumca CarlaPederzolija, gledateljima poznatijeg kao Buda Spencera iz "štemerskih"filmova s partnerom Terenceom Hillom, pojavit će se na koalicijskojlisti talijanskog premijera Silvija Berlusconija - Kuća slobode, nalokalnim izborima koji će se u travnju održati u pokrajini Lazio.
RIM, 13. veljače 2005. (Hina/AFP) - Ime talijanskog glumca Carla Pederzolija, gledateljima poznatijeg kao Buda Spencera iz "štemerskih" filmova s partnerom Terenceom Hillom, pojavit će se na koalicijskoj listi talijanskog premijera Silvija Berlusconija - Kuća slobode, na lokalnim izborima koji će se u travnju održati u pokrajini Lazio.

Tijekom večere s talijanskim premijerom u siječnju, Pederzoli je Berlusconiju priznao kako s njim dijeli ista politička uvjerenja. Berlusconi ga je odlučio staviti na svoju listu na lokalnim izborima i to će službeno objaviti na tiskovnoj konferenciji u ponedjeljak.

Prije nego što je postao glumac, Pederzoli, odnosno Bud Spencer, bio je uspješan plivač te je sudjelovao na brojnim natjecanjima diljem Italije. Taj je Napolitanac čak zapisan i u tamošnje sportske almanahe. Naime, prvi je Talijan u povijesti koji je 100 metara slobodno plivao ispod minute.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙