FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Union Olimpiji prijeti suspenzija

LJUBLJANA, 17. siječnja (Hina/STA) - Vodstvo košarkaške Euroligezaprijetilo je slovenskom prvoligašu Union Olimpiju suspenzijom, nakonšto je ljubljanski klub ugostio Žalgiris u maloj košarkaškoj dvorani.
LJUBLJANA, 17. siječnja (Hina/STA) - Vodstvo košarkaške Eurolige zaprijetilo je slovenskom prvoligašu Union Olimpiju suspenzijom, nakon što je ljubljanski klub ugostio Žalgiris u maloj košarkaškoj dvorani.

Prema pravilima Eurolige utakmice se moraju igrati u dvorani s najmanje 5.000 mjesta, a Olimpija je umjesto u velikoj dvorani Tivoli, protiv Žalgirisa igrala u maloj dvorani, koja ima 4.200 mjesta.

"Euroliga neće tolerirati samovolju, ukoliko se tako nešto ponovi Olimpija će biti suspendirana," zaprijetio je Slovencima, direktor Eurolige Jordi Bertomeu.

U ljubljanskom klubu pismo čelnika lige ozbiljno su shvatili i već sljedeći ogled protiv talijanske Montepaschi Siene igrat će u velikoj dvorani.

"Priprema velike dvorane za natjecanje je vrlo zahtjevna stvar kako tehnički tako i financijski. Međutim, moramo poštovati odluku vrha lige," kazao je direktor Union Olimpije Gregor Fric.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙