FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 1. veljače

ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 1. veljače.
ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 1. veljače.

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić priređuje tradicionalno primanje u prigodi Božića i novogodišnjih blagdana za predstavnike sredstava javnog priopćavanja, (Ured Predsjednika, Pantovčak 241, 12 sati). Novinari i snimatelji u Ured Predsjednika trebaju doći do 11,20 sati.

ZAGREB - Sjednica Istražnog povjerenstva za utvrđivanje činjenica u vezi s izdanim državnim jamstvima kreditorima privatnog dioničarskog društva "Viktor Lenac", (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6, dvorana Ivana Mažuranića, 10 sati).

ZAGREB - Članovi saborskog Odbora za financije i državni proračun raspravit će izvješće o radu na provedbi revizije pretvorbe i privatizacije i izvješća o obavljenim revizijama pretvorbe i privatizacije, (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6, dvorana Stjepana Radića, 14 sati).

ZAGREB - Na dnevnom redu Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav Hrvatskog sabora bit će Prijedlog nacionalnog programa zaštite i promicanja ljudskih prava u Hrvatskoj od 2005. do 2008., a bit će razmotreno i nekoliko prijedloga zakona, (Hrvatski sabor, dvorana Josipa Jelačića, 15 sati).

ZAGREB - Sjednicom Odbora za ravnopravnost spolova predsjedat će Gordana Sobol, (Hrvatski sabor, dvorana Janka Draškovića, 14 sati).

ZAGREB - Na sjednici saborskog Odbora za poljoprivredu i šumarstvo bit će riječi o izmjenama dva zakona koji se odnose na šume: drveće, grmlje, sjeme i sadnice, (Hrvatski sabor, dvorana Ivana Kukuljevića, 12 sati).

ZAGREB - Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) će nakon 15. sjednice održati konferenciju za novinare, (HZZO, Margaretska 3, 11 sati).

ZAGREB - O rezultatima prvog dijela akcije "Ne zaboravi me" i prikupljenim sredstvima za Zakladu "Biskup Josip Lang" osnovanoj radi zbrinjavanja starijih, siromašnih i nezbrinutih osoba bit će riječi na konferenciji za novinare. Tom će prigodom zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić, ispred Grada Zagreba, i pater Mijo Nikić, u ime Zaklade, potpisati ugovor o darivanju jedne gradske zgrade za smještaj starih i nemoćnih, (Europapress holding, Koranska 2, 10 sati).

VINKOVCI - Inspekcijska ekipa SAD-a predvođena pukovnikom Jamesom Gregoryjem Cookom će posjetiti vojarnu "Bosut" u Vinkovcima, sukladno Bečkom dokumentu '99, (8,45 sati).

ZAGREB - Predstavljanje 6. sveska Hrvatskog biografskog leksikona bit će u Leksikografskom zavodu Miroslav Krleža, Prilaz Djure Deželića 2, 12 sati).

dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙