FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najbolji mobitel po čitateljima "Mog Mobyja" Nokia 6230

ZAGREB, 10. veljače 2005. (Hina) - Najbolji mobilni uređaj u Hrvatskoj2004., prema izboru čitatelja magazina za bežićne tehnologije "MojMoby", je Nokia 6230, objavljeno je večeras u Muzeju za umjetnost iobrt, gdje je taj magazin organizirao završnicu svog petog nacionalnogizbora mobitela godine te dodijelio nagrade "Zlatni moby".
ZAGREB, 10. veljače 2005. (Hina) - Najbolji mobilni uređaj u Hrvatskoj 2004., prema izboru čitatelja magazina za bežićne tehnologije "Moj Moby", je Nokia 6230, objavljeno je večeras u Muzeju za umjetnost i obrt, gdje je taj magazin organizirao završnicu svog petog nacionalnog izbora mobitela godine te dodijelio nagrade "Zlatni moby".

U konkurenciji za te nagrade, kako je kazala glavna urednica magazina "Moj Moby" Ana Penović, bilo je 60 modela mobilnih uređaja, koji su se tijekom prošle godine pojavili na hrvatskom tržištu posredstvom ovlaštenih distributera i legalno se prodavali u hrvatskim trgovinama. Dodala je da je najbolji mobitel 2004. biralo oko četiri tisuće čitatelja toga magazina.

Osim za najbolji mobitel po izboru čitatelja dodijeljeno je i 12 nagrada "Zlatni moby" po različitim kategorijama, koje je birao stručni žiri (predstavnici telekom tvrtki VIPnet i T-Mobile te urednici i novinari stručnih novina).

Tako je primjerice, po njihovom izboru, najbolji mobitel po cijeni i kvaliteti u 2004. (best buy) bio Motorola Triplets serije, najbolji "obični" GSM uređaj je Sagem MyC-4, dok je nagrada "Zlatni moby" za najbolji multimedijski uređaj pripala Motoroli E398.

Najboljim dlanovnikom proglašen je HP iPAQ 4700, najfunkcionalniji je Siemens S65, dok je nagradu za najbolji mobitel s kamerom dobio Sony Ericsson S700i.

Nagrađena su i dva Panasonicova modela, jedan Samsungov te drugi, a nagrade su uručene predstavnicima tvrtki-hrvatskih zastupnika pojedinih svjetskih proizvođača mobilnih uređaja.

U ime hrvatske telekomunikacijske struke okupljene je pozdravio pomoćnik ministra mora, turizma, prometa i razvitka za telekomunikacije i poštu Darko Dvornik, koji je istaknuo veliku ulogu medija u praćenju, kreiranju i ukupnom razvoju i liberalizaciji hrvatskog telekom tržišta.

Magazin "Moj Moby" izlazi u nakladi od 15 tisuća primjeraka, od kojih se oko 10 posto prodaje u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori. Izdaje ga zagrebačka tvrtka "A1 Video", a ove će godine taj magazin obilježiti šestu godinu izlaženja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙