FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Putnici u taksijima ostavili na tisuće laptopova i mobitela

AMSTERDAM, 25. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Oko 11.300 laptopova,31.400 ručnih kompjutora i 200.000 mobitela ostavljeno je u proteklihšest mjeseci u taksijima diljem svijeta, pokazalo je istraživanjeobjavljeno u utorak.
AMSTERDAM, 25. siječnja 2005. (Hina/Reuters) - Oko 11.300 laptopova, 31.400 ručnih kompjutora i 200.000 mobitela ostavljeno je u proteklih šest mjeseci u taksijima diljem svijeta, pokazalo je istraživanje objavljeno u utorak.

Vozači taksija u devet svjetskih gradova kažu da su pronašli još puno različitih predmeta, među njima harfu, boce mlijeka, umjetna zubala i umjetne udove. Jedan vozač se neizmjerno začudio kada mu je u taksiju ostavljena beba.

Anketa provedena među tisuću taksista pokazala je da su putnici u 2004. godini ostavili tri puta više ručnih kompjutora nego u 2001. godini, kada su stručnjaci iz kompjutorske tvrtke Pointsec prvi puta proveli takvo istraživanje. Većina ostavljenih predmeta vraćena je vlasnicima, tvrde vozači.

Čini se da su stanovnici Londona najnepažljiviji kada su u pitanju laptopovi, Danci najčešće gube mobitele, a građani Chicaga ručne kompjutore, pokazalo je istraživanje.

Jedna putnica, za koju se kasnije ispostavilo da je djevojka glumca Hugha Granta, ostavila je u taksiju cd player, mobitel i torbicu. Kada je vozačica taksija slavnom glumcu odnijela izgubljene stvari, za nagradu je dobila samo njegov autogram.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙