FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čitatelji magazina "Mobil Media" izabrali najbolji mobitel 2004.

ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Najbolji mobilni telefon 2004. nahrvatskom tržištu, prema izboru čitatelja zagrebačkog magazina zadigitalne tehnologije i multimediju "Mobil Media", je model SonyEricsson K700i, dok je najbolje dizajniranim mobitelom proglašen modelNokia 7610.
ZAGREB, 8. veljače 2005. (Hina) - Najbolji mobilni telefon 2004. na hrvatskom tržištu, prema izboru čitatelja zagrebačkog magazina za digitalne tehnologije i multimediju "Mobil Media", je model Sony Ericsson K700i, dok je najbolje dizajniranim mobitelom proglašen model Nokia 7610.

Čitatelji "Mobil Medie" su, kako se doznaje od njegove voditeljice marketinga Lejle Bjedov, najbolje prošlogodišnje mobitele birali između stotinjak modela, a glasove su slali putem pošte i e-maila.

U izboru je, dodaje Bjedov, sudjelovalo više od 10 tisuća čitatelja toga magazina, koji kao mjesečnik izlazi u nakladi od 15 tisuća primjeraka. Od toga se oko 85 posto distribuira na hrvatskom tržištu, a ostalih 15 do 20 posto na tržištima Srbije i Crne Gore te Bosne i Hercegovine.

Izdavač magazina je zagrebačka tvrtka "Bel komunikacije", a ove će godine taj magazin obilježiti sedmu godinu izlaženja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙