FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Žužul razgovarao sa zamjenikom Visokog predstavnika u BiH

ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Ministar vanjskih poslova MiomirŽužul i državni tajnik za politička pitanja Hido Biščević uponedjeljak su razgovarali sa zamjenikom Visokog predstavnika u Bosnii Hercegovini Wernerom Wendtom, zaduženim za pitanja obrazovanja,kulture, povratka izbjeglica i europskih integracija, priopćeno je izMinistarstva vanjskih poslova.
ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Ministar vanjskih poslova Miomir Žužul i državni tajnik za politička pitanja Hido Biščević u ponedjeljak su razgovarali sa zamjenikom Visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Wernerom Wendtom, zaduženim za pitanja obrazovanja, kulture, povratka izbjeglica i europskih integracija, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

U priopćenju se navodi kako su na sastancima razmijenjena gledišta o stanju u BiH u kontekstu daljnjeg napretka u euroatlantskim integracijskim procesima, a razmotrena su i pitanja od interesa za zemlje jugoistočne Europe, posebice jačanje demokratske stabilnosti i suradnje u približavanju Europskoj uniji.

Žužul je veleposlaniku Wendtu izrazio čvrstu podršku RH reformskim nastojanjima u BiH, naglasivši spremnost hrvatske strane za nastavkom sveobuhvatne intenzivne suradnje dviju zemalja, osobito prijenosom hrvatskih iskustava i pružanjem tehničke pomoći u daljnjem institucionalnom povezivanju BiH s EU, kaže se u priopćenju hrvatskog MVP.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙