FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Žužul i Grabar Kitarović sastali se s veleposlanicima EU-a

ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Ministar vanjskih poslova MiomirŽužul i ministrica europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović uponedjeljak su u Zagrebu veleposlanicima država članica Europske unijei zemalja kandidata akreditiranim u Hrvatskoj naglasili važnostpočetka pregovora određenog datuma, kako za Hrvatsku tako i za čitavuregiju jugoistočne Europe, priopćeno je iz Ministarstva vanjskihposlova.
ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) - Ministar vanjskih poslova Miomir Žužul i ministrica europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak su u Zagrebu veleposlanicima država članica Europske unije i zemalja kandidata akreditiranim u Hrvatskoj naglasili važnost početka pregovora određenog datuma, kako za Hrvatsku tako i za čitavu regiju jugoistočne Europe, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

Dvoje ministara to je reklo na radnom ručku tijekom kojeg su veleposlanicima zahvalili na njihovom sudjelovanju i suradnji uoči skorog početka pregovora Hrvatske s Europskom unijom o punopravnom članstvu, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙