FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dublin: Ulaznice za U2 "planule" za manje od sat vremena

DUBLIN, 5. veljače 2005. (Hina/AP) - Ulaznice za dva koncerta grupe U2u Dublinu rasprodane su u petak za nekoliko desetaka minuta, čime suirski rokeri oborili vlastiti rekord u brzoj prodaji ulaznica u svojojdomovini, javljaju agencije u subotu.
DUBLIN, 5. veljače 2005. (Hina/AP) - Ulaznice za dva koncerta grupe U2 u Dublinu rasprodane su u petak za nekoliko desetaka minuta, čime su irski rokeri oborili vlastiti rekord u brzoj prodaji ulaznica u svojoj domovini, javljaju agencije u subotu.

Oko 150.000 ulaznica za dva dublinska stadionska koncerta 24. i 25. lipnja, u sklopu ovogodišnje svjetske turneje U2, rasporodane su putem interneta za jedva 50 minuta. Cijena karata bila je od 450 do 600 kuna.

"Ništa takvoga još nismo vidjeli u Irskoj...Mogli smo prodati milijun ulaznica", izjavio je Justin Green, glasnogovornik promotora koncerata.

U2 su posljednji puta svirali u Irskoj 2001. godine, kada su postavili sada već stari rekord u prodaji ulaznica. Tada im je trebalo "punih" 140 minuta da rasprodaju dva koncerta.

Turneja "Vertigo" počinje 28. ožujka u američkom San Diegu, a u Europu dolazi u lipnju. Najbliže Hrvatskoj U2 će svirati u Beču 2. srpnja. Prema informacijama koje se mogu pronaći na internetu i ulaznice za taj koncert već su razgrabljene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙