FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.
ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Pregled važnijih događaja do 21 sat.

SANTA CATERINA/ZAGREB - Hrvatska skijašica Janica Kostelić po drugi je put u karijeri osvojila naslov svjetske prvakinje u kombinaciji. U talijanskoj Santa Caterini Janica je osvojila zlatnu medalju s vremenom od 2:53.70 minuta. Drugoplasirana Šveđanka Anja Paerson je na kraju zaostala čak 1.45 sekundi, a treća Austrijanka Marlies Schild čak 2.70 sekundi. S obzirom da je Janičina prednost u odnosu na Paerson uoči druge vožnje slaloma bila samo 37 stotinki, očekivalo se da će biti neizvjesno do samoga kraja i da bi o pobjednici kombinacije mogle odlučivati stotinke. No, prvo je Paerson odvezla puno skromnije od svojih mogućnosti, dok je Janica vozila bezgrešno i povećala prednost u odnosu na Šveđanku za više od sekunde.

Ovo je treća zlatna medalja za Janicu na svjetskim prvenstvima, prije dvije godine u švicarskom Sankt Moritzu je bila najbolja u kombinaciji i slalomu. Priliku za povećanje kolekcije medalja Janica će imati već u nedjelju u spustu gdje je ostvarivala odlična vremena na treninzima.

MILANO - Hrvatski tenisač Ivan Ljubičić plasirao se u polufinale 323.750 eura vrijednog ATP turnira u Milanu. Ljubičić je u četvrtfinalu svladao Slovaka Karola Becka sa 6-7 (4), 6-0, 6-2. U polufinalu Ljubičić će igrati protiv Čeha Radeka Štepaneka.

RADES - Hrvatska muška rukometna reprezentacija svoj će polufinalni dvoboj na Svjetskom prvenstvu u Tunisu protiv Francuske igrati u subotu s početkom u 17.30 sati u Radesu. Dvoboj Hrvatske i Francuske je drugi po rasporedu, u prvom polufinalu u 15 sati sastaju se domaćin Tunis i Španjolska.

BUKUREŠT - Suigrač našega Jerke Leke u ukrajinskome Dinamu Kijev Rumunj Tiberiu Ghioane doživio je moždani udar na treningu rumunjske reprezentacije u portugalskome Faru. Ghioane (23) je odmah prebačen u bolnicu, a o ozbiljnosti njegova stanja govori i vijest da je predsjednik Rumunjskog nogometnog saveza odmah poslao zrakoplov po igračevu bližu rodbinu.

BORMIO - Austrijski skijaš Hermann Maier doživio je težak pad na treningu spusta na Svjetskom prvenstvu u Bormiu. Dvostruki olimpijski i svjetski prvak pao je nakon skoka i prema prvim informacijama ozlijedio lijevo koljeno. Sa skijališta je iznešen u nosilima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙