FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CA ostvarila lani rekordnu popunjenost

ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Hrvatska zrakoplovna tvrtka CroatiaAirlines (CA) u 2004. je zabilježila rekordnu popunjenost putničkekabine svojih zrakoplova, sa prosječnih 62,5 posto, što je 1,8postotnih bodova bolja popunjenost nego u godini prije, izvijestila jedanas ta tvrtka.
ZAGREB, 4. veljače 2005. (Hina) - Hrvatska zrakoplovna tvrtka Croatia Airlines (CA) u 2004. je zabilježila rekordnu popunjenost putničke kabine svojih zrakoplova, sa prosječnih 62,5 posto, što je 1,8 postotnih bodova bolja popunjenost nego u godini prije, izvijestila je danas ta tvrtka.

Croatia Airlines je kao član Europske udruge zračnih prijevoznika (AEA) lani u redovitom prometu zabilježila 5,4 posto više putnika nego 2003. godine, što je bolje od porasta broja putnika na razini AEA, koji je lani u toj udruzi iznosio 4,8 posto.

Pritom je prosječna popunjenost putničke kabine članica AEA poboljšana za 1,2 boda i iznosila je 74,6 posto.

U domaćem redovitom prometu članice AEA lani su zabilježile 65,8 posto prosječne popunjenosti putničke kabine, a Croatia Airlines 60,4 posto.

Članice AEA lani su na rutnom području Europe prevezle 5,9 posto više putnika nego godinu prije uz prosječnu popunjenost putničke kabine od 65,4 posto.

Croatia Airlines na tom je rutnom području zabilježila 6,9 posto više putnika i prosječnu popunjenost putničke kabine od 61,3 posto.

Hrvatski je zračni prijevoznik lani na rutnom području unutar Europe prevezao 5,4 posto više putnika nego 2003. godine, što je 2,1 posto više u odnosu na porast od 3,3 posto na razini AEA.

Pritom je prosječna popunjenost putničke kabine na razini AEA iznosila 65,4 posto, a kod Croatia Airlinesa 61,3 posto.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙